Hulp bij rimpels

Een rimpel is een permanente vouw in de huidoppervlak of een verslapping van de huid. Deze ontstaat door de teruglopen van collageen en elastine wat de huidstructuur doet verzakken. Met name een droge huid heeft de neiging eerder droogte lijntjes te vertonen. Door de huid goed te verzorgen en te voeden kan je het ontstaan van rimpels vertragen. Echter het volledig voorkomen van rimpels blijft lastig. Klik hier als je meer wilt weten over onze anti rimpel behandelingen.

Rimpels komen op veel verschillende plekken in het gelaat voor. Het voorkomen en behandelen van deze rimpels verschilt per plek. Hierdoor hebben we de verschillende plekken van rimpels hieronder voor je uitgewerkt.

Voorhoofdsrimpels

De voorhoofdrimpels, zijn de horizontale rimpels tussen de wenkbrauwen en de haarlijn. Om de voorhoofdrimpel te verminderen raden wij een bioskinjetting kuur aan.

De Fronsrimpel

De fronsrimpel ook wel kortweg de frons genoemd zijn de verticale rimpels tussen de wenkbrauwen en boven de neusbrug welke goed zichtbaar zijn bij het fronzen. Om de fronsrimpel te verminderen raden wij de bioskinjetting aan.

Kraaienpootjes

De kraaienpootjes zijn de rimpels in de huid naast de ogen. Deze rimpeltjes ontstaan naast de ogen en waaieren uit naar de slaap. Om deze rimpeltjes aan te pakken raden wij de plasmalift of de radio frequentie lift aan.

Rimpeltjes onder de ogen

De huid onder de ogen is een zeer in het oog springende plek. Hierdoor kunnen rimpeltjes en of wallen onder de ogen erg vervelend zijn. Om deze rimpeltje te liften raden wij de bindweefselmassage of de plasmalift aan.

Rimpels bovenlip

Met het ouder verminderd de vulling van de bovenlip en worden rimpeltjes in de lippen zichtbaar. Om de rimpels in de bovenlip te bestrijden behandelen wij uw bovenlip graag met de bioskinjetting methode.

Rimpels op de wangen

Rimpels in de wangen zijn de verticale rimpels die vaak naast de mondhoek ontstaan. Deze wagen ontstaan doordat de huid op onze wangen te ruim wordt. Door deze huid te liften kunnen wij de rimpels of hangende wangen verminderen. Voor het liften van de wangen kunnen wij gebruik maken van de plasmalift of de bioskinjetting.

Droogte lijntje

Droogtelijntjes door een te droge huid of te veel zon kunnen je een vermoeide uitstraling geven. Een fruitzuurpeeling of een bindweefselmassage met een voedende crème geeft uw huid weer een opfrisbeurt.

Beginnende rimpeltjes

Beginnende rimpeltjes kunnen een goede aanleiding zijn te beginnen met een verzorgende gezichtsbehandeling of een bindweefselmassage.