Lichaamsmassages

Wanneer je eens even lekker wilt ontspannen is de lichaamsbehandeling de manier om even lekker te rust te komen. Een bijkomend voordeel is dat eventuele vastzittende spieren even lekker worden losgemaakt. Heb je een specifiek gedeelte wat je gemasseerd wilt hebben dan kan je een massage boeken van 15 tot 30 minuten. Wil je heel het lichaam gemasseerd hebben kies dan voor een massage van 1,5 uur. Daarnaast biedt een langere massage natuurlijk meer tijd om een gebied speciale aandacht te geven.

Hot stone massage

Een hot stone massage draagt bij aan het herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Met warme afgeronde vulkanische stenen en warme olie worden bij een hot stone massage je spieren goed los gemasseerd. De massage bestaat uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen met de hete stenen in combinatie met een manuele massage. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel wat de massage extra effectief maakt.
De combinatie van de warme stenen en diepe massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting.

Aanrader! Neem voor je gezichtsbehandeling een rug massage/ hot stone massage van 15 of 30 min. Dan ga je heerlijk ontspannen je behandeling in en kan je optimaal genieten!

Prijzen hot stone massage

1,5 uur hot stone behandeling: €59,50

30 min hot stone: €29,50

15 min hot stone: €14,50

Manuele massage

Wanneer u voorkeur heeft voor de klassieke manuele massage, kunt u kiezen Heerlijke relaxen met een manuele massage. Met de klassieke massage kunnen door middel van knedingen goed de nek en vastzittende spieren masseren. Net zoals de hot stone behandeling zorgt de klassieke massage voor afvoer van gifstoffen en heeft het een ontspannend effect.

Prijzen manuele massage

1,5 uur lichaamsbehandeling: €59,50

30 min lichaamsmassage €29,50

15 min lichaamsmassage: €14,50

Maak een afspraak