Anti aging

Met het ouder worden en de invloed van de zon krijgt iedere huid te maken met rimpelvorming. De een zal hier eerder last van krijgen dan de ander, maar dit geldt voor ons allemaal. Rimpels volledig voorkomen is lastig, wel kan je door de huid goed te verzorgen, het ontstaan van rimpels vertragen. Bij Vitali beautysalon bieden wij de volgende anti aging en huidverzorgende behandelingen aan om rimpels te voorkomen dan wel rimpels te behandelen.

Radio frequentie therapie (RF)

Door massage van de huid met de speciale Radio Frequentie kop komen er in de huid speciale stoffen vrij: Heat Shock Proteins. Deze stoffen zorgen voor aanmaak van collageen wat de huid wordt steviger en compacter maakt.

Meer weten, klik hier

Plasma Lift therapie

Het alternatief voor een chirurgische ingreep. Een permanente ooglidcorrectie of huid lift zonder te snijden. Met de plasma lift verwijderen of verminderen wij rimpels, plooitjes of onregelmatigheden in de huid van uw gelaat.

Meer weten, klik hier

Bindweefselmassage

Met de bindweefselmassage kunnen wij lijntjes en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté verminderen. De deukjes in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker. Ook kunnen littekens sterk worden vervaagd.

Meer weten, klik hier

Bioskinjetting

Door met een naald het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene- en elastische vezels die de rimpel weer opvullen. Hierdoor kunnen Rimpels en kleine littekens met deze methode zichtbaar worden verminderd.

Meer weten, klik hier

Fruitzuurpeeling

Wanneer je last hebt van droogtelijntjes of beginnende rimpels kan een fruitzuurpeeling de manier zijn om uw huid op te frissen. Een fruitzuurpeeling geeft u snel weer een fris, jong, strak en stralend uiterlijk.

Meer weten, klik hier

Mesotheraphie

Mesotherapie is een behandeling waarbij door middel van kleine prikjes hyaluronzuur in de middelste huidlaag (mesoderm) worden ingesluisd. Deze werkstof zorgt voor soepelheid en vochtbinding in de huid waarmee rimpels zichtbaar worden verminderd.

Meer weten, klik hier

Anti rimpel behandelingen ook voor mannen

Het is voor de heren ook heel normaal om een anti aging behandeling te ondergaan. Het is immers voor de moderne man ook belangrijk om er goed uit te zien. Wil je als heer graag een anti rimpel behandeling ondergaan? Twijfel niet langer en neem contact met ons op.

Maak een afspraak